mere aktivitet

Manglende bevægelse er en af ​​årsagerne til dårlig kropsholdning. Bevæg dig mere, med disse produkter.

Posture™ Mini gym

Posture Mini Gym er det lette bærbare fitnesscenter, der giver dig mulighed for at træne hvor som helst. Modstandstræning på farten for at hjælpe dig med at nå dine mål.


Læs Mere

Posture™ Trainer

Posture Trainer er et 3in1 værktøj til at forbedre din kropsholdning og kropsstyrke / fleksibilitet. Bær det over dine skuldre som en kropsholdning påmindelse, stræk med det eller udfør forskellige styrkeøvelser.


Læs Mere

Posture™ Balance

Et balance sæde, der styrker dine kernemuskler og forbedrer hoftemobilitet, mens du gør andre ting. Brug 15-30 minutter ad gangen.


Læs Mere

Posture™ Reminder T-shirt

Brug til træning eller hele dagen under din skjorte. Minder dit sind og krop om at holde dine skuldre tilbage, og træne dine kropsmuskler.


Læs Mere

Posture™ Vertical backpack

Vores unikke rygsæk giver dig mulighed for at bære alt, hvad du har brug for til en dag på arbejdet, uden at anstrenge dine skuldre, nakke eller ryg med det patenterede lodrette bæresystem.


Læs Mere

Få din puls op cirka 30 minutter om dagen, siger forskerne! Hvorfor? Fordi der er stærke beviser for, at regelmæssig motion og bevægelse reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdom, sygdomsgruppen, der forårsager flere dødsfald end noget andet i Sverige. En aktiv livsstil reducerer også risikoen for andre sygdomme såsom diabetes og visse typer kræft.