Aktiv siddestilling

En aktiv siddestilling opfordrer folk til at forblive i bevægelse. En aktiv siddestilling forbedrer koncentrationen.

Posture™ BALANCE - BALANCE SÆDE

aktiv siddestilling

Et balance sæde, der styrker dine kernemuskler og forbedrer hoftemobilitet, mens du gør andre ting. Brug 15-30 minutter ad gangen.


Læs Mere

Posture™ Reminder T-shirt

aktiv siddestilling

Brug til træning eller hele dagen under din skjorte. Minder dit sind og krop om at holde dine skuldre tilbage, og træne dine kropsmuskler.


Læs Mere

Posture™ Flexi holdnings sele

aktiv siddestilling

Brug 15 min. -3 timer for at træne din holdning. Minder dig om din kropsholdning gennem stærkere muskler. Brug derhjemme, på kontoret eller til træning.


Læs Mere

NYHEDER & INSPIRATION

Læs alt om vigtigheden af ​​en god kropsholdning i vores blog! Find artikler, statistikker, ted-talks og meget mere. Gå til bloggen.

NNOVATION: SAMARBEJDE MED BIOSERVO

Sammen med Bioservo Technologies, et verdensledende firma inden for bærbare muskelstyrkende systemer til mennesker med behov for ekstra styrke og udholdenhed, har vi udviklet en rygsæk til deres Ironhand-robot.

Alle Bioservo-produkter og -systemer er baseret på deres prisbelønnede SEM-teknologi - innovative løsninger for at holde mennesker stærke, sunde og motiverede.

Bioservo robot rygsækken er designet med basen i vores Posture Vertical Backpack, en unik bæreløsning: Vertical Carrying system.

LÆS MERE
NYT PRODUKT: POSTURE™ REMINDER T-SHIRT

En unik t-shirt til kropsholdning, der skal bæres hele dagen på arbejdet eller når du træner. Det er behageligt, har åndbart materiale og er løs pasform omkring taljen.

Med Posture Alignment Technology, et revolutionerende elastisk panel i ryggen, justeres dine skuldre og skulderblader i korrekt position. Fremad rullende skuldre fjernes, og en bedre kropsholdning er en kendsgerning! Du får med det samme "WOW-følelsen", så subtil, men så effektiv!

POSTURE REMINDER T-SHIRT