Image

Om Swedish Posture

Swedish Posture er et svensk innovativt sundhedsmærke med hovedkvarter i Stockholm. Vi udvikler, designer og sælger produkter til Forbedret kropsholdning - Aktivt siddestilling - Hverdags træning!

Swedish Postures-produkter er unikke, fordi deres primære funktion er at minde om frem for at erstatte. Når du bruger vores holdningspåmindelser, aktiverer kroppen musklerne, hvilket forbedrer og styrker den samlede kropsholdning.

Swedish Posture-produkter sælges i over 20 lande verden over.

Image Image

historien

En dårlig kropsholdning, konsekvent påmindelse fra forældre, et brudt kraveben og hårdt arbejde er nøgle ingredienser, der gjorde Swedish Posture global.

Emma Pihl, grundlæggeren af ​​Swedish Posture fik venlige påmindelser fra hendes velvillige forældre om sin kropsholdning. Rimelig konkurrencedygtig som hun er, begyndte hun at undersøge sin kropsholdning såvel som andres. Hun indså derefter, at en stigning i siddetid i dagens skrivebords rutine har ført til en epidemi med dårlig kropsholdning på grund af utilstrækkelige bevægelser kombineret med for lidt træning eller inaktiv livsstil.

Hun fandt ikke noget produkt på markedet, der havde den perfekte kombination af langvarig muskeltræning, og som direkte gav et synligt resultat på kropsholdning. Hun tog sagen i sine egne hænder og skabte sin egen innovation inspireret af rehabilitering af en knækket kraveben - Swedish Postures første produkt, Posture Classic, - en venlig påmindelse om bedre kropsholdning.


Emma Pihl Swedish Posture

Resultater af en god kropsholdning


Ret ryg=
0%
forbedret

en opretstående ryg=
0%
mere muskelaktivitet

god kropsholdning =
0%
reduceret stresshormoner


PRODUKTER TIL FORBEDRING AF KROPSHOLDNING

Vores ekspertpartnere

Image

Som læge og løber selv kan jeg virkelig anbefale T-shirt til holdningspåmindelse. Det åbner brystet, øger iltniveauet og aktiverer de muskler, der er ansvarlige for kropsholdning, så løbet bliver mere effektivt og med den rigtige position.

Image

Som kiropraktor møder jeg klienter hver dag med kropsholdnings relaterede problemer og rygsmerter. Jeg anbefaler altid mine klienter at bære en sele eller anden påmindelse om kropsholdning mellem vores sessioner. Alle med dagens stillesiddende livsstil har brug for en påmindelse om at stå ret op!

Image

De svenske holdnings påmindelser hjælper skuldrene med at gå tilbage, giver lidt løft, åbner brystet og opfordre musklerne på ryggen mellem skulderbåndet til at arbejde. Det føles virkelig behageligt og får dig til at føle dig højere og mere stabil ved at bære en kropsholdnings påminder.

KUNDE ANMELDELSER

Image

Åh, jeg forventede ikke dette! T-shirt til holdningspåmindelse føles rigtig behagelig og med et subtilt træk på mine skuldre. Jeg vil bestemt bruge dette på arbejdet under en jakke eller under mine skøre træningssessioner!

Image

Sådan en god ide imod hængende skuldre! Jeg kan godt lide hvordan Posture Flexi justerer mine skuldre, og jeg kan virkelig føle påmindelsen både i mit hoved og på min krop! Jeg bruger det hver dag i kort tid på arbejde, når jeg føler, at min kropsholdning bliver dårligere.

Image

Hvorfor har jeg aldrig brugt en kropholdning påminder før?! Det føles godt for min ryg. Jeg kæmper altid med min kropsholdning, da jeg sidder så meget på mit arbejde.