bedre kropsholdning

Kropsholdning påmindelser designet til at passe til din hverdag hjemme, på kontoret eller under rejsen.

Posture™ flexi HOLDNINGS SELE

holdnings sele

Kan bruges 15 min. -3 timer for at træne din holdning. Den minder dig om din kropsholdning gennem stærkere muskler. Brug derhjemme, når du er på kontoret eller til træning.


Læs Mere

Posture™ Reminder T-shirt

Brug til træning eller hele dagen under din skjorte. Minder dit sind og krop om at holde dine skuldre tilbage, og træne dine kropsmuskler.


Læs Mere

Posture™ Feminine support

Posture Feminine er designet til at bære under dit tøj. Du kan bære det hele dagen for en blid påmindelse om at rette op. Det er elegant og behageligt.


Læs Mere

Posture™ Stabilize RYGBÆLTE

Et nedre rygbælte til rygstøtte og smertelindring. Inkluderer en termopude. Bær 1-3 timer ad gangen.


Læs Mere

Posture™ Position
vest

En fuld rygstøttevest. Brug 1-3 timer ad gangen. Understøtter midten af ​​ryggen og lindrer smerter. Brug den over tøj derhjemme eller på kontoret.


Læs Mere

Posture™ Kids HOLDNINGS SELE

holdnings sele

Børne kropsholdningspåminder, 6-12 år eller 12-16 år. Stopper lad kropsholdning over digitale enheder! Forebygger fremtidige kropsholdnings problemer.


Læs Mere

Posture™ Vertical backpack

Vores unikke rygsæk giver dig mulighed for at bære alt, hvad du har brug for til en dag på arbejdet, uden at anstrenge dine skuldre, nakke eller ryg med det patenterede lodrette bæresystem.


Læs Mere

 

Hvordan det virker

Beviser

Posture scan qinematics

Test af vores produkter med 3D-scanninger

Vi brugte 3D Qinematic Posture Scan for at se, hvordan forskellige kropsholdnings problemer kan forbedres med de svenske holdnings påmindelser. Resultaterne er meget positive. Anbefalet brug af 6 uger for det bedste resultat. Holdningstyper; Rundede skuldre, svajende ryg og pukkelryg.

SE RESULTATERNE AF SCANNINGERNE
White paper posture flexi

Hvidbogs undersøgelse af Posture Flexi

Forskning foretaget i løbet af 6 uger med daglig brug af Posture Flexi-sele. Undersøgelsens samlede konklusion var, at Flexi-selen er et nyttigt værktøj til at støtte en opretstående stilling og til at lære, hvordan kroppen placeres korrekt, når man sidder, står eller går.

LÆS UNDERSØGELSEN OM KROPSHOLDNING

HVORFOR EN GOD KROPSHOLDNING?


RESULTATER AF EN GOD KROPSHOLDNING


RET RYG=
0%
FORBEDRET

EN OPRETSTÅENDE RYG=
0%
MERE MUSKELAKTIVITET

GOD KROPSHOLDNING =
0%
REDUCERET STRESSHORMONER

EKSPERTER

Læs ekspertudtalelser om vores produkter.
Ekspert kropsholdnings professionelle anbefaler ikke bare Swedish Posture, de bruger endda vores produkter selv.

EKSPERT UDTALELSER

Image

Som læge og løber selv kan jeg virkelig anbefale T-shirt til holdningspåmindelse. Det åbner brystet, øger iltniveauet og aktiverer de muskler, der er ansvarlige for kropsholdning, så løbet bliver mere effektivt og med den rigtige position.

Image

Som kiropraktor møder jeg klienter hver dag med kropsholdnings relaterede problemer og rygsmerter. Jeg anbefaler altid mine klienter at bære en sele eller anden påmindelse om kropsholdning mellem vores sessioner. Alle med dagens stillesiddende livsstil har brug for en påmindelse om at stå ret op!

Image

De svenske holdnings påmindelser hjælper skuldrene med at gå tilbage, giver lidt løft, åbner brystet og opfordre musklerne på ryggen mellem skulderbåndet til at arbejde. Det føles virkelig behageligt og får dig til at føle dig højere og mere stabil ved at bære en kropsholdnings påminder.

KUNDE ANMELDELSER

Image

Wow, det forventede jeg ikke! T-shirt til kropsholdningspåmindelse føles rigtig behagelig og med et subtilt træk på mine skuldre. Jeg vil bestemt bruge dette på arbejdet under en jakke eller under mine skøre træningssessioner!

Image

Sådan en god ide imod hængende skuldre! Jeg kan godt lide hvordan Posture Flexi justerer mine skuldre, og jeg kan virkelig føle påmindelsen både i mit hoved og på min krop! Jeg bruger det hver dag i kort tid på arbejde, når jeg føler, at min kropsholdning bliver dårligere.

Image

Hvorfor har jeg aldrig brugt en kropholdning påminder før?! Det føles godt for min ryg. Jeg kæmper altid med min kropsholdning, da jeg sidder så meget på mit arbejde.

“En dårlig kropsholdning har negativ indflydelse på dit helbred. Det kan føre til smerter i ryg og skuldre, et tæt åndedrætssystem og andre bivirkninger. Lad os på Swedish Posture guide dig og hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning, aktivere dine muskler og at føle dig bedre!

Emma Pihl, Direktør & Grundlægger