Eksperter

Dr. Christoph Gekle, ortopædisk kirurg

kropsholdning udtalelser

Navn: Christoph Gekle
Beskæftigelse: Skulder og ortopædisk kirurg
Land: Wuppertal, Tyskland

Jeg kan varmt anbefale kropsholdnings enheder til enhver med rygsmerter i siddeaktiviteter og usund holdning. Vi bruger det også til skulderpatienter med impingement-syndrom for at forhindre operation. Vi som hold bruger det under arbejde og sport for bedre kernestabilitet, og det gør en forskel.

Dr. Lutz Graumann, Fysioterapeut

kropsholdning udtalelser

Navn:  Dr. Lutz Graumann
Beskæftigelse:MD. Ph.D. Læge med speciale i Sportsmedicin og kiroterapi
Land: Tyskland

Posture Reminder T-shirten til kropsholdningspåmindelse, fungerer ligesom Nietzsches superego- det er en konstant påmindelse til din underbevidsthed om at være opmærksom på din kropsholdning. God kropsholdning er stort set frelsen for alle større smertesyndromer, som vi står overfor i det moderne samfund. Udgangspunktet for nakkesmerter, skuldersmerter og lændesmerter ligger i en konstant afvigelse af din kropsholdning i kombination med mangel på mobilitet / bevægelse.

Påmindelsen om kropsholdning hjælper dig med at optimere din kropsholdning i løbet af dage og uger.

Gabriella follin, ergonomist

kropsholdning udtalelser

Navn:  Gabriella Follin
Beskæftigelse: Lic. Fysioterapeut og Ergonom
Land: Sverige

At vænne sig til en dårlig kropsholdning betyder, at kroppen og hjernen lærer, at dette er normalt. Derefter har du muligvis brug for hjælp til kropsholdningskorrektion og muskelstyrkningsøvelser for at vænne sig til et godt kropsholdningsmønster. Din krop påvirkes meget af din kropsholdning. En dårlig kropsholdning kan påvirke led, muskler og nervestrukturer negativt, men også indre organer der ikke får nok plads påvirkes, hvis du synker.

Da jeg arbejder med ergonomi, går jeg på arbejdspladser hver dag og ser, hvordan det at sætte mig 8 timer om dagen foran en computer påvirker kropsholdningen. Jeg anbefaler dem altid at bruge Swedish Postures produkter, og huske at korrigere deres holdning igen og igen.

hanne kina lauritzen, kiropraktor

kropsholdning udtalelser

Navn:  Hanne Line Lauritzen
Beskæftigelse: Lic. Kiropraktor
Land: Sverige/Norge

Jeg møder mange klienter dagligt, og jeg ser virkelig dårlig kropsholdning som nutidens epidemi. På grund af stress, mange timer foran digitale enheder og manglende bevægelse lider mange mennesker af konstant rygsmerter og dårlig kropsholdning. Jeg anbefaler altid Swedish Postures produkter som et supplement til mine behandlinger og for mine klienter at bruge dem imellem vores møder. De er gode påmindelser! Bevidsthed er super vigtig for at kunne forbedre kropsholdningen.

Beviser

Posture scan qinematics

Test af vores produkter med 3D-scanninger

Vi brugte 3D Qinematic Posture Scan for at se, hvordan forskellige kropsholdnings problemer kan forbedres med de svenske holdnings påmindelser. Resultaterne er meget positive. Anbefalet brug af 6 uger for det bedste resultat. Holdningstyper; Rundede skuldre, svajende ryg og pukkelryg.

SE RESULTATERNE AF SCANNINGERNE
White paper posture flexi

Hvidbogs undersøgelse af Posture Flexi

Forskning foretaget i løbet af 6 uger med daglig brug af Posture Flexi-sele. Undersøgelsens samlede konklusion var, at Flexi-selen er et nyttigt værktøj til at støtte en opretstående stilling og til at lære, hvordan kroppen placeres korrekt, når man sidder, står eller går.

LÆS UNDERSØGELSEN OM KROPSHOLDNING

NYHEDER & INSPIRATION

Læs alt om vigtigheden af ​​en god kropsholdning i vores blog! Find artikler, statistikker, ted-talks og meget mere. Gå til bloggen.

NNOVATION: SAMARBEJDE MED BIOSERVO

Sammen med Bioservo Technologies, et verdensledende firma inden for bærbare muskelstyrkende systemer til mennesker med behov for ekstra styrke og udholdenhed, har vi udviklet en rygsæk til deres Ironhand-robot.

Alle Bioservo-produkter og -systemer er baseret på deres prisbelønnede SEM-teknologi - innovative løsninger for at holde mennesker stærke, sunde og motiverede.

Bioservo robot rygsækken er designet med basen i vores Posture Vertical Backpack, en unik bæreløsning: Vertical Carrying system.

LÆS MERE
NYT PRODUKT: POSTURE™ REMINDER T-SHIRT

En unik t-shirt til kropsholdning, der skal bæres hele dagen på arbejdet eller når du træner. Det er behageligt, har åndbart materiale og er løs pasform omkring taljen.

Med Posture Alignment Technology, et revolutionerende elastisk panel i ryggen, justeres dine skuldre og skulderblader i korrekt position. Fremad rullende skuldre fjernes, og en bedre kropsholdning er en kendsgerning! Du får med det samme "WOW-følelsen", så subtil, men så effektiv!

POSTURE REMINDER T-SHIRT

KUNDE ANMELDELSER

Image

Åh, jeg forventede ikke dette! T-shirt til holdningspåmindelse føles rigtig behagelig og med et subtilt træk på mine skuldre. Jeg vil bestemt bruge dette på arbejdet under en jakke eller under mine skøre træningssessioner!

Image

Sådan en god ide imod hængende skuldre! Jeg kan godt lide hvordan Posture Flexi justerer mine skuldre, og jeg kan virkelig føle påmindelsen både i mit hoved og på min krop! Jeg bruger det hver dag i kort tid på arbejde, når jeg føler, at min kropsholdning bliver dårligere.

Image

Hvorfor har jeg aldrig brugt en kropholdning påminder før?! Det føles godt for min ryg. Jeg kæmper altid med min kropsholdning, da jeg sidder så meget på mit arbejde.