Beviser

3D Qinematic Posture Scans måler virkningerne før og efter brug af Swedish Posture produkter.

Kropsholdnings type: Rundede skuldre

Madeleine - en ung og atletisk dame, men med et stillesiddende kontorjob. Hun er bekymret for sin kropsholdning.

Effekten af ​​at bruge Posture Flexi på hendes kropsholdning?
Scan 1 - uden holdning Flexi
En ubalanceret kropsholdning læner sig bagud, typisk for mennesker med stærke mavemuskler. Madeleine bruger unødvendige store muskler, hvilket kan være meget trættende og energikrævende.

Scan 2 - med Posture Flexi
En meget mere afbalanceret holdning med tyngdepunktet næsten nøjagtigt over centrumlinjen, som er meget mere energieffektiv og mindre energikrævende.


kropsholdnings type: pukkelryg og fremad hovedstilling

Peter - en høj, slank ung mand med typiske kropsholdningsproblemer for en så høj. Hans hofter stikker ud, han har en pukkelryg og nakke. Han vil gerne forbedre sin holdning for at se mere selvsikker ud.

Hvordan blev Peters holdning påvirket af at bruge Posture Flexi?
Scanning 1 - uden holdning Flexi
Meget tunge hofter, klar bue på nakken og kyfose. Dette kan føre til hovedpine, træthed, rygsmerter og balanceproblemer.

Scanning 2 - med Posture Flexi
Hele øvre del af ryggen blev bevæget bagud og blev mere lodret. Bumpen forsvandt straks, og brystet blev hævet. Hele kropsholdningen forbedrede sig markant.


kropsholdnings type: Svaj i rykken og Rundede skuldre

Tom - en kameraman, der konstant bærer store belastninger. Han står i mærkelige positioner og sidder ofte foran computeren i lange timer. Han føler sig ofte træt i ryggen og plages af hovedpine.

Effekten af ​​at bruge Posture Flexi på hans holdning?
Scan 1 - uden holdning Flexi
Rundede skuldre og en typisk svajryg med hofterne fremad til fødderne, hvilket lægger pres på Toms ryg.

Scan 2 - med Posture Flexi og efter brug af Posture Trainer til strækning og fleksibilitet.
Den svajende rygstilling er forbedret markant med en langt mere opretstående kropsholdning. Den mere lige kropsholdning har øget Toms fleksibilitet og aflaster ryggen fra pres og fremtidig smerte.


kropsholdnings type: svaj i rykken og tiltede skuldre


Chris - tidligere aktiv i fodbold, men arbejder nu mest ved sit skrivebord. Han er bekymret for at have rygsmerter.

Effekten af ​​at bruge Posture Mini-gymnastiksal og holdningsbalance på hans holdning?
Scan viser, at han ikke engagerer musklerne omkring bækkenet og korsryggen. Med et Posture Balance sæde, som er ustabilt, træder han aktivt tilbage i kernemusklerne, der styrer og understøtter lænden i bækkenbåndet. Disse muskler er nødvendige for at kontrollere kropsholdningen, mens du sidder og står.

Forskning POSTURE FLEXI

White paper posture flexi

Hvidbog forskning på Posture Flexi

Forskning foretaget i løbet af 6 uger med daglig brug af Posture Flexi-sele. Undersøgelsens samlede konklusion var, at Flexi-selen er et nyttigt redskab til at understøtte en opretstående stilling og til at lære, hvordan man placerer kroppen korrekt, når man sidder, står eller går.

LÆS FORSKNINGEN OM KROPSHOLDNING

EKSPERTER

Læs ekspertudtalelser om vores produkter.

Ekspert kropsholdnings professionelle anbefaler ikke bare Swedish Posture, de bruger endda vores produkter selv.

EKSPERTUDTALELSER

Image

Som læge og løber selv kan jeg virkelig anbefale T-shirt til holdningspåmindelse. Det åbner brystet, øger iltniveauet og aktiverer de muskler, der er ansvarlige for kropsholdning, så løbet bliver mere effektivt og med den rigtige position.

Image

Som kiropraktor møder jeg klienter hver dag med kropsholdnings relaterede problemer og rygsmerter. Jeg anbefaler altid mine klienter at bære en sele eller anden påmindelse om kropsholdning mellem vores sessioner. Alle med dagens stillesiddende livsstil har brug for en påmindelse om at stå ret op!

Image

De svenske holdnings påmindelser hjælper skuldrene med at gå tilbage, giver lidt løft, åbner brystet og opfordre musklerne på ryggen mellem skulderbåndet til at arbejde. Det føles virkelig behageligt og får dig til at føle dig højere og mere stabil ved at bære en kropsholdnings påminder.

KUNDE ANMELDELSER

Image

Åh, jeg forventede ikke dette! T-shirt til holdningspåmindelse føles rigtig behagelig og med et subtilt træk på mine skuldre. Jeg vil bestemt bruge dette på arbejdet under en jakke eller under mine skøre træningssessioner!

Image

Sådan en god ide imod hængende skuldre! Jeg kan godt lide hvordan Posture Flexi justerer mine skuldre, og jeg kan virkelig føle påmindelsen både i mit hoved og på min krop! Jeg bruger det hver dag i kort tid på arbejde, når jeg føler, at min kropsholdning bliver dårligere.

Image

Hvorfor har jeg aldrig brugt en kropholdning påminder før?! Det føles godt for min ryg. Jeg kæmper altid med min kropsholdning, da jeg sidder så meget på mit arbejde.

OUR bestsellers

Posture Flexi sele
Image

Brug 15 min. -3 timer for at træne din holdning. Minder dig om din kropsholdning gennem stærkere muskler. Brug derhjemme, på kontoret eller til træning.


Læs Mere
Posture Reminder T-shirt
Image

Brug til træning eller hele dagen under din skjorte. Minder dit sind og krop om at holde dine skuldre tilbage, og træne dine kropsmuskler.


Læs Mere
Posture Position vest
Image

En fuld rygstøttevest. Brug 1-3 timer ad gangen. Understøtter midten af ​​ryggen og lindrer smerter. Brug den over tøj derhjemme eller på kontoret.


Læs Mere

NEWS & INPSIRATION


INNOVATION: SAMARBEJDE MED BIOSERVO

Sammen med Bioservo Technologies, et verdensledende firma inden for bærbare muskelstyrkende systemer til mennesker med behov for ekstra styrke og udholdenhed, har vi udviklet en rygsæk til deres Ironhand-robot.

Alle Bioservo-produkter og -systemer er baseret på deres prisbelønnede SEM-teknologi - innovative løsninger for at holde mennesker stærke, sunde og motiverede.

Bioservo robot rygsækken er designet med basen i vores Posture Vertical Backpack, en unik bæreløsning: Vertical Carrying system.

LÆS MERE
NYT PRODUKT: POSTURE™ REMINDER T-SHIRT

En unik t-shirt til kropsholdning, der skal bæres hele dagen på arbejdet eller når du træner. Det er behageligt, har åndbart materiale og er løs pasform omkring taljen.

Med Posture Alignment Technology, et revolutionerende elastisk panel i ryggen, justeres dine skuldre og skulderblader i korrekt position. Fremad rullende skuldre fjernes, og en bedre kropsholdning er en kendsgerning! Du får med det samme "WOW-følelsen", så subtil, men så effektiv!

POSTURE REMINDER T-SHIRT